Laihduttaminen vai elämäntavan muutos?

Tästä on hyvä alkaa urani Personal Trainerina! Laihdutin itse 13 kg painettuani vuosia vähän alle 90 kg. Painan nyt n. 75 kg ja voin syödä ja juoda kaikkia samoja ruokia, kuin ennenkin. Olin nuorena urheilija, josta kehittyi "normaali" elintasovatsainen perheenisä ja myyntijohtaja. Sitten verenpaine oli kohollaan ja lopulta ymmärsin, että myös minulle käy huonosti, jollen muuta tapojani ja tottumuksiani. 

Jokainen muutos tarvitsee riittävän hyvän syyn. Minulla suurin syy muutokseen oli perheeni. Rakastan vaimoani ja lapsiani ja haluan yrittää parhaani pysyäkseni terveenä, hyväkuntoisena ja energisenä. Toinen hyvä syy oli halu pelata ja liikkua. Ymmärsin, että jos pelaan tennistä 13 kg painavampana, niin kuormitus nilkoille ja polville on huomattavan suuri, kun mukaan tulee nopea liike ja sen pysäyttäminen. Kolmas hyvä syy on se, että tajusin että vanhetessaan on hyvä säilyttää toimintakyky ja hyvä terveys, muuten pitkä elämä ei välttämättä tarkoita mitään positiivista. Neljäs ikävä syy oli se, että tiedostan, että Suomen terveydenhoito ei välttämättä tarjoa apuaan, vaikka sitä voisi tarvita. 

Voin auttaa sinua, mikäli sinulla on asia mietinnässä! Kokemuksesta tiedän, ettei odottaminen kannata. Soita minulle, niin keskustellaan sinulle tärkeistä asioista muuttaa tottumuksiasi. itse tein joitakin virheitä laihtuessani. Koulutukseni varmistaa, että voin auttaa muita tekemään asiat fiksummin. 

050-524 68 55