Tervetuloa blogiin terveyshieroja.fi

Esittely

pasi

Olen Pasi Hänninen, yrityksen Terveyshieroja.fi perustaja. Tehtäväni on edistää asiakkaiden terveyttä ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinten vaurioita. Terveydestä huolehtiminen on myös itselleni hyvä haaste ja yksi tämän yrityksen perustamisen motiiveista. 

Opiskelin aikanaan Helsingin kauppakorkeakoulussa yrittäjyyttä ja kansainvälistä markkinointia, ja niitä oppeja ja kokemusta liike-elämästä voin nyt hyödyntää ruohonjuuritasolla. Kouluttauduin hierojaksi, koska halusin tehdä jotain konkreettista ja tärkeää: asioita, jotka ovat lähellä ihmistä. Myös liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni ja nykyään erityisesti tennis. Kiitän Smashin Tapio Totroa, Lassi Nykästä ja tytärtäni Annikaa siitä, että saan tilaisuuden toimia Olarin tennishallin tiloissa. Aloitin myös liikunnan osuuden työssäni pitämällä ensimmäisen tennistuntini. Tennisliiton 1-tason ohjaajakoulutus on ollut hieno kokemus ja toivottavasti läpäisen kurssin joulukuussa!

Voisiko Terveyshieroja.fi kasvaa yhden hengen elinkeinosta aidoksi yritykseksi? En osaa sanoa vielä, mutta yrityksen toiminta-ajatus on jätetty väljäksi ja olen avoin uusille ideoille. Monen vuoden palkkatöiden jälkeen yrittäjänä täytyy muistaa johtaa ennenkaikkea itseään ja asettaa asiakkaat tärkeimpään rooliin. Kaikki toimii vain niin kauan, kun osaan olla asiakkailleni hyödyksi. Huomaan, että muiden auttaminen tekee minut onnelliseksi ja saa parhaat puoleni esiin. Kiitän tässä yhteydessä asiakkaitani siitä, että olen päässyt mukavasti alkuun. 

Olen innostunut myös avoimen lähdekoodin maailmasta ja tämäkin blogi on samalla kokeilua Odoo-järjestelmän mahdollisuuksista, mistä kiitän erityisesti  Bonwaren Jussi Mikkolaa ja Anas Elazharia. Odoo pyörittää asiakastietoja, web-sivuja, laskutusta, kirjanpitoa. Mahdollisuuksia on paljon!